50 UNIVERSITAT CATALANA D'ESTIU

I, tanmateix, la remor persisteix

Prada, del 17 al 23 d’agost del 2018


Programa

JORNADES



XXXI JORNADES SOBRE COOPERATIVISME
«Transformem l'economia per construir República. Cap a un model econòmic de justícia social i plena sobirania»

Ho organitza: Fundació Roca i Galès
dia 18 d’agost


Un dibuix dels diferents vessants que configuren una economia sobirana i republicana: estructura econòmica, sectors estratègics, economia feminista, sobirania financera, economia social i solidària, serveis públics, sobirania alimentària, fiscalitat i polítiques redistributives, el paper dels i les treballadores, reconversió ecològica de l’economia. «No hi ha sobirania política, sense sobirania econòmica, i no tindrem ni una cosa ni l’altra si no esbossem quin model econòmic volem per al nou país i no el comencem a construir ja des d’ara», sosté Jordi Garcia (soci de la cooperativa L’Apòstrof i patró de la Fundació Roca Galès).


Transformem l’economia per a construir República
per JORDI VIA i DANIEL JOVER (Patronat Fundació Roca Galès)
a dos quarts de 10

Presentació del Premis ARACOOP
Aquests premis promouen l’anàlisi i la recerca vinculada en l’àmbit de l’economia social, cooperativa i del tercer sector en el món universitari. Els premis es destinen a alumnes que hagin fet el Treball Final de Grau, Treball de Final de Màster o de Postgrau l’any acadèmic 2017-18 en alguna institució acadèmica catalana. La dotació màxima a què poden aspirar els participants és de 1.200 euros, acompanyats de serveis i productes del Mercat Social valorats en 300 euros.
a dos quarts de 5 de la tarda

Projecció del documental Peiró 42
produït per la cooperativa mataronina Clack audiovisual. Col·loqui amb el seu director, ELOI AYMERICH. Peiró 42 és un documental audiovisual sobre Joan Peiró, Mataró i els valors de l’anarcosindicalisme, el cooperativisme i la República.
a les 6 de la tarda