XLIX UNIVERSITAT CATALANA D'ESTIU

Una societat, una cultura, un país, un futur

del 16 al 23 d'agost del 2017


Matrícula



Qui es pot matricular a l'UCE


Dins el programa general els majors de 18 anys, tant si actualment sou estudiants com si no ho sou. Per al programa Universitat Jove, els que tingueu de 15 a 17 anys. A més, també organitzem activitats d’esplai per als menors de 14 anys que acompanyen els pares o els tutors matriculats. Totes tres programacions inclouen els cursos, els actes i commemoracions, els tallers i els espectacles.

El preu de la inscripció no inclou assegurança mèdica o d’accident. Tot ciutadà que es desplaça per a una estada de menys de 3 mesos a un dels països de la UE té la cobertura sanitària pública del país receptor si presenta la Targeta Sanitària Europea (TSE) junt al document d’identitat. Per als inscrits menors de 18 anys que no viatgin acompanyats dels seus pares o tutors, és imprescindible una autorització signada per aquests.


Com matricular-s'hi


És molt senzill. Des del mateix web podeu enviar les vostres dades omplint el formulari de prematrícula. Ens posarem en contacte amb vosaltres per a formalitzar-la i posteriorment rebreu el full de matrícula conformat per l’UCE un cop hagueu fet la transferència. Si ho preferiu ho podeu fer per telèfon (933 172 411 o 933 172 458) donant les vostres dades i fent posteriorment una transferència bancària al compte que us indicarem.

Estareu matriculats quan rebreu el full de matrícula conformat per l’UCE. El certificat de matrícula junt amb el comprovant de pagament s’ha de presentar en el moment d’arribada (abans de les 19 h.) a la secretaria de l’UCE a Prada. La matrícula no serà vàlida sense el comprovant bancari o el segell de l’UCE.


Modalitats de matrícula


El període d’inscripció s’obre el mes de maig del 2017.

El preu de la matrícula d’activitats inclou l'assistència als cursos, seminaris, conferències, debats, homenatges, tallers, debats, taules rodones, concerts i cinema. El preu de l’estada inclou la pernoctació al Liceu i la manutenció (sopar del dia d'arribada, esmorzar i dinar de l'endemà). L’allotjament és al Liceu Renouvier i a l'Alberg Pau Casals - Canigó, les habitacions són de quatre llits i amb servei de llençols. Us recordem que heu de dur tovallola i cadenat per si voleu tancar les vostres pertinences.

Els preus per a tota l’edició són els següents:

- Adults: 427,00 €
- Joves (de 15 a 25 anys): 371,00 €
- Nens (de 0 a 14 anys): 336,00 €
- Preu de l'autocar per persona: 39,00 €

Els preus per dia són els següents:

  • Preu per dia d’estada i manutenció: 42,00 € (adults, joves i nens)
  • Matrícula d’activitats per dia d’adults: 19,00 €
  • Matrícula d’activitats per dia de joves: 11,00 €
  • Matrícula d’activitats per dia de nens: 6,00 €

Estada: una jornada inclou del sopar del dia d’arribada al dinar de l’endemà.