52a UNIVERSITAT CATALANA D'ESTIU

«Construir el país en llibertat»

Prada, del 16 al 23 d’agost del 2020
MatrículaQui es pot matricular a l'UCE


Dins el programa general els majors de 18 anys, tant si actualment sou estudiants com si no ho sou. Per al programa Universitat Jove, els que tingueu de 15 a 17 anys. A més, també organitzem activitats d’esplai per als menors de 14 anys que acompanyen els pares o els tutors matriculats. Totes tres programacions inclouen els cursos, els actes i commemoracions, els tallers i els espectacles.

El preu de la inscripció no inclou assegurança mèdica o d’accident. Tot ciutadà que es desplaça per a una estada de menys de 3 mesos a un dels països de la UE té la cobertura sanitària pública del país receptor si presenta la Targeta Sanitària Europea (TSE) junt al document d’identitat. Per als inscrits menors de 18 anys que no viatgin acompanyats dels seus pares o tutors, és imprescindible una autorització signada per aquests.


Com matricular-s'hi

És molt senzill. Des del mateix web podeu enviar les vostres dades omplint el formulari de prematrícula. Ens posarem en contacte amb vosaltres per a formalitzar-la i posteriorment rebreu el full de matrícula conformat per l’UCE un cop hagueu fet la transferència. Si ho preferiu ho podeu fer per telèfon (933 172 411 o 933 172 458) donant les vostres dades i fent posteriorment una transferència bancària al compte que us indicarem.

Estareu matriculats quan rebreu el full de matrícula conformat per l’UCE. El certificat de matrícula junt amb el comprovant de pagament s’ha de presentar en el moment d’arribada (abans de les 19 h.) a la secretaria de l’UCE a Prada. La matrícula no serà vàlida sense el comprovant bancari o el segell de l’UCE.


Modalitats de matrícula


El període d’inscripció s’obre el mes de maig del 2020.

El preu de la matrícula d’activitats presencials inclou l'assistència als cursos, seminaris, conferències, debats, homenatges, tallers, debats, taules rodones, concerts i cinema. El preu de l’estada inclou la pernoctació i la manutenció (sopar del dia d'arribada, esmorzar i dinar de l'endemà). L’allotjament és a l'Alberg Pau Casals - Canigó de Prada, a l'Alberg de Vilafranca de Conflent, al Càmping de Prada i a l'Hotel le Catalan de Molig. Us recordem que heu de dur tovallola i cadenat per si voleu tancar les vostres pertinences.

Els preus per a tota l’edició són els següents:

- Adults: 427,00 € (Alberg Pau Casals - Canigó), 490 € (Alberg de Vilafranca), 504 € (Càmping), 525 € (Hotel le Catalan)
- Joves (de 15 a 25 anys): 371,00 € (Alberg Pau Casals - Canigó), 434 € (Alberg de Vilafranca), 448 € (Càmping), 469 € (Hotel le Catalan)
- Nens (de 0 a 14 anys): 336,00 € (Alberg Pau Casals - Canigó), 399 € (Alberg de Vilafranca), 413 € (Càmping), 434 € (Hotel le Catalan)
- Preu de l'autocar per persona: 39,00 €

Els preus per dia són els següents:

  • Preu per dia d’estada i manutenció a l'Alberg Pau Casals - Canigó: 42,00 € (adults, joves i nens) Ha de ser per a tota l'edició de l'UCE (del 16 al 23 d'agost)
  • Preu per dia d’estada i manutenció a l'Alberg de Vilafranca de Conflent: 51,00 € (adults, joves i nens)
  • Preu per dia d’estada i manutenció al Càmping de Prada: 53,00 € (adults, joves i nens)
  • Preu per dia d’estada i manutenció a l'Hotel le Catalan de Molig: 56,00 € (adults, joves i nens)
  • Suplement per habitació ús individual a a l'Hotel le Catalan de Molig: 25,00 € per dia

  • Matrícula d’activitats presencials per dia d’adults: 19,00 €
  • Matrícula d’activitats presencials per dia de joves: 11,00 €
  • Matrícula d’activitats presencials per dia de nens: 6,00 €

Estada: una jornada inclou del sopar del dia d’arribada al dinar de l’endemà.

El preu de la matrícula a les activitats de l'UCE en línia és de 45 € per a tota l'edició.

Quan haguem tramitat la vostra matrícula us donarem les claus d'accés al campus virtual universitari. Els dies de celebració de l'UCE podreu accedir a un curs de cada tongada en directe. Per a fer la inscripció al curs heu d'anar a la pàgina d'inici del campus virtual. Cliqueu al damunt del curs i premeu l'opció Inscriu-me. A la resta de cursos que no heu pogut seguir en directe, us hi donarem accés un cop acabada l'edició d'enguany